Домашен майстор

  „Рус-Булстрой” ЕООД разработи тази услуга за да покрие нуждите от дребни текущи ремонти у дома, офиса или малки фирми, които не разполагат с ремонтен персонал. За сега се предлага само за Русенска община. Тя е предназначена да улесни всички, които нямат време, не умеят, възрастни и самотни хора или да Ви отмени в досадните ремонти. Ако се нуждаете от истински специалист по някой от долуизброените дейности – обадете ни се. Ние ще го направим вместо вас, бързо, професионално и с високо качество. Услугата „Домашен майстор” може да се ползва както по индивидуална поръчка, така и с годишен абонамент. Абонамента е само за ремонти, възникнали при нормална експлоатация на сградата. Годишният абонамент дава голяма сигурност - каквото и да се случи, ремонта вече е предплатен. Може да се заплаща на две вноски. Цените са само за труд. При доставка на материали от наша страна се начисляват 10% доставно- складови разходи.

 

    „Домашен майстор” – цени за абонамент

 

1. Едностаен апартамент – х 20 лв/месец

2. Двустаен апартамент – х 25 лв/месец

3. Тристайни и многостайни – х 30 лв/месец

4. Къщи, офиси, обща етажна собственост – по договаряне.

 

   „Домашен майстор” – услуги 

 

1. Строителни – зидане, замазки, шпакловки, боядисване, фаянс и теракота, хидроизолация, топлоизолация, прозорци, интериорни врати, окачени тавани, гипсокартон, мивки, тоалетни чинии, покриви, улуци, водосточни тръби и др.

2. Ел. услуги – монтаж на ключове, контакти, осветителни тела, щепсели, монтаж и интегриране на нови електро-домакински уреди, изграждане или ремонт на електроинсталации.

3. ВиК – ремонт или монтиране на батерии, душове, тоалетни казанчета, отпушване на сифони и канализационни тръби, подмяна на уплътнения и гарнитури.

4. Дърводелски – разглобяване, преместване, сглобяване или ремонт на мебели, ремонт и напасване на интериорни врати и прозорци, смяна на панти и сглобки.

5. Ключарски – отключване, ремонт и подмяна на брави и патрони.

6. Шлосерски и тенекеджийски – рязане, пробиване, подмяна, заварки и ремонт на метални изделия.

7. Стъкларски – смяна на стъкла, огледала, уплътняване със силикон.

8. Почистване – почистване на жилища, дворове, изби, тавани, извозване на строителни отпадъци.

9. Транспортни -

10. Други услуги – поставяне на корнизи, закачалки, первази, картини, балатуми, мокети, ламиниран паркет, тапети и др.