Ремонт и изграждане на покриви с керемиди.

Ремонт и изграждане на покриви с керемиди.„Рус-Булстрой” ЕООД извършва всички дейности по изграждането или ремонта на покриви с керемиди. През годините на съществуването си фирмата има направени нови и ремонтирани покривни конструкции с керемиди в цяла България. Работим с всички познати материали родно производство и внос. На основата на дългогодишния ни опит сме готови да предложим адекватно решение на проблемите на всеки покрив, на приемливи цени. Ако имате проблеми, обърнете се към нас. Ние ще направим оглед, който да установи състоянието на целия покрив и ще получите компетентен съвет, какво ще трябва да се направи. При желание ще Ви бъде изготвена оферта с конкретни стойности на материалите, труда, разходните норми, срок за изпълнение и гаранционен срок.

 

Дейности: Ремонт и изграждане на покриви с керемиди.

- Керемиди – Демонтаж на стари керемиди и монтаж на нови или съществуващи, претърсване и подмяна.

- Летвена скара – Демонтаж на стара и монтаж на нова или подмяна на счупени или увиснали летви.

- Обшивка – Монтаж на дъсчена обшивка или с OSB плоскости.

- Хидроизолационна мембрана - Полагане на покривно фолио или битумна мембрана.

- Греди – Подмяна на компрометирани греди и ребра.

- Челни дъски – Подмяна с челни рендосани дъски, лакиране или боядисване.

- Комини – Изграждане на нови или измазване на стари с направа на бетонови шапки.Ремонт и изграждане на покриви с керемиди.

- Тенекеджийство – Подмяна или ремонт на всички ламарини по покрив – обшивки, поли, улами, улуци, казанчета, водосточни тръби.

- Топлоизолация – Полагане на топлоизолация по покрив, под покрив или върху подпокривна плоча.

- Почистване - Безпрахово почистване на кал и каменно брашно от покрив, събиране на всички отпадъци и извозване до сметище със собствен транспорт.